Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document
MidwayerChar

Idaho, US of A, July 27, 2003 (submission date August 3, 2003).

Midwayer Char.

Subject: “A Working Vacation.”

______________________________________________

 

Idaho, VS van A, 27 Juli, 2003 (aangeboden datum 3 Augustus, 2003).

Middenwezen Char.

Onderwerp: “Een Werkvacantie.”

 

                                        Ontvangen door Sandy Montee.

 

Char: “Hallo broer George, dit is Middenwezen Char.

 

“Sandy vertelde mij dat je wat meer wilt weten van wie ik ben, en wat ik doe op deze prachtige planet, Urantia.

 

Ik heb toestemming gevraagd om een tijdje bij Sandy te zijn, want ze is aan de beurt voor een volgende ronde van geestelijke verzorging.  Zij zoekt om antwoorden voor sommige gebeurtenissen in haar levengebeurtenissen die geen betrekking schijnen te hebben op wat zij graag als een vruchtbaar begrip ziet als gevolg van deze vele prachtige lessen.

 

Zij is nu aangekomen op een tijdpunt in haar leven, waar een aantal van haar ervaringen echte meningen en waarheden bevatten, en die wil zij graag weten.

 

“De lichamelijke uitputting van lange en moeilijke jaren hebben veel van haar gevergd, en ik ben hier om haar te helpen om de kracht die zij nodig heeft, weer terug te winnen.  Ik heb met haar gesproken over haar dieet, vitaminen, medicijnen en haar gymnastiek programma.  Alhoewel dit te maken heeft met haar eigen beslisssingen, ben ik als trainer en vriendin voor haar gekomen.

 

Voornamelijk wens ik mijn liefde en vriendschap aan haar te geven, zodat zij luidop met mij kan spreken, terwijl zij, voor mijn komst, tegen zichzelf sprak.

 

(Ze maakt een grapje hier over dat ik met mezelf spreek!  Een goeie mop!)

 

Ik vind het een genoegen om bij haar te zijn, en ik zal veel leren over emoties, gevoelens, en de hoge en lage punten van het leven, terwijl zij erg haar best doet om een meer geestelijk individue te worden in een gewoon aards bestaan.

 

Ik ben afkomstig van een wereld die niet helemaal ongelijk is aan Urantia, alhoewel het meer voortgang heeft gemaakt naar Licht en Leven.  Ik heb op mijn tehuis planeet door veel tijdperken van evolutie en schepping geleefd, en nog steeds begeer ik om mijn ontwikkeling tot een groter begrip van het menselijk character te bevorderen.

 

Ik zal slechts een betrekkelijk korte tijd op Urantia zijn, en ik wens om maar op een plaats te verblijven, en bij een persoon te zijn.  Alhoewel, van tijd tot tijd zal ik de wereld rond gaan, om de successen en de beproevingen van mijn Middenwezen broeders en zusters te bestuderen.  Dit zal een werkvacantie voor mij zijn.

 

Bedankt, George, voor je interesse in mijn persoonlijke motivatie, en voor jou steevaste steun aan de doelen van jouw Middenwezen vrienden.”

 

Notering: Wij weten niet genoeg over de Middenwezens van andere planeten, om te weten of Char een Primair, Secundair of misschien zelfs Tertiair Middenwezen is.  Want in overweging genomen, is Urantia een vreemde planeet, ver van normaal.

 

© The 11:11 Progress Group

Siempre al Servicio de Miguel.

(Altijd in Dienst van Michael.)

www.1111publishers.com