Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document

V.S van A, 23 November, 2002.

Christus Michael.

Onderwerp: "Wij Reizen Tezamen."

                                                                   Bijdragende Ontvanger.


Michael: "Laat op deze dag alleen positieve gedachten jullie gemoed binnen, want dit is de weg waarop wij iedere dag samen reizen. Mijn kinderen, jullie mogen allemaal in de vroege morgen tot mij komen om de lesplannen voor de dag te ontvangen.


"Ik vraag jullie nu om tegen niemand wrok te koesteren over wat de struikelblokken van gisteren waren, en zou om een of andere reden iemand je boos gemaakt hebben, ‘zet hun vrij’, want het is niet nodig om de redenen van je boosheid weer de revue te laten passeren. Het is ook niet nodig om over onrechtvaardigheid na te denken, omdat je onrechtvaardig behandeld bent. Zeg eenvoudig, "ik vergeef al het verkeerde."


"En ook als je kwaad was op jezelf, of onvriendelijk over je broeders of zusters dacht, dan is het niet nodig om jezelf te berispen, maar zeg eenvoudig, "Ik laat het nu gaan, ik werp deze negative last weg."


"Zie de zon begint te schijnen, want de wolken rollen weg. Dit is een gloednieuw begin en een stralende dag ligt voor ons, waarin wij een nieuw gebied betreden, jij en ik. Laat ons baat nemen van de liefde van de Vader, en weten, dat wij hier zijn om Zijn liefde te verspreiden aan een ieder die wij ontmoeten, en laten wij ons wapenen met vriendelijkheid en lieve zachte woorden.


"Wij leven ons leven in Zijn grote liefde en licht, op iedere en elke dag. Ontvang iedere morgen Zijn liefderijk contact, om licht op je Pad te geven, en je voorwaarts te roepen."


© The 11:11 Progress Group.

Altijd in Dienst bij Michael.

www.1111publishers.com