Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document

D-Samuel-De Kredieten van het Universum en de Vergiffenis-22Dec2010-Prog Grp AU

Plaats: Illawarra District, Australia, December 22, 2010.
Middenwezen Chef Bzutu (ABC-22).
Leraren : Samuel en Aaron.
Onderwerp: “De Kredieten van het Universum en de Vergiffenis.”
Ontvangen door George Barnard.

Bzutu: Uw leerkrachten, kunnen natuurlijk altijd met de kaarten spelen terwijl u zorgt voor het alledaagse. Ze zijn hier nu met u en ondertussen hebben wij een interessante discussie gehad over enkele van die vreemde ideeën die u mensen in uw hoofd hebben over uw lange toekomstige levens in het onmiddellijke hiernamaals. Ik neem aan dat de discussie hierover zal gaan. Hier nu uw leerkrachten Samuel en Aaron.

Samuel: Wij zijn beiden hier, Samuel en Aaron en met ons een groot aantal vrienden en medewerkers, familieleden en studenten, waarvan er sommigen hun tijd investeren in het bestuderen van de menselijke ontvankelijkheid op jullie planeet. Onze discussie is gericht op uw ideeën over het hiernamaals en in het bijzonder hebben we het mooie idee besproken van (gouden) Universum Kredieten en (platina) Melchizedek staven terwijl uw valuta van vandaag steeds meer zijn weg vind om te gaan lijken op Monopoliegeld.

Hier, in tijd-ruimte, hier op Mansonia, buiten de planeet 606 van het lokale systeem, is er een munt en zijn er spaarrekeningen, maar ze bestaan niet uit Universum Kredieten of Melchizedek Staven. Uw spaarrekening wordt vertegenwoordigd door de manier waarop u schijnt, zichtbaar voor iedereen. Uw valuta is vertegenwoordigd door de manier waarop u leeft en werkt, door wat u leert en door wat u kunt onderwijzen dat van waarde is.

Aaron: Dit is Aaron. Het is enkel in het begin bij aankomst dat er enig krediet wordt toegekend aan degenen die volledig onwetend zijn van wat het leven op Mansonia betekent. Logisch gezien zullen allen, die van goede wil zijn, hun plaatsen op deze hogere sferen met groot gemak innemen. Ze dragen bij, ze leren en langzaamaan zullen het grote leraren worden. Degenen die op Aarde egoïstisch of gewelddadig geleefd hebben zullen voor lange tijd bijna eindeloos gedesoriënteerd zijn. Zij zullen vaak geen vooruitgang boeken en het is in die zin dat Machiventa vertelde dat ze het moe worden, dat ze in echtheid verminderen en uiteindelijk kiezen om niet te overleven.

Het gebeurt dikwijls dat diegenen, die een minder-dan-goddelijk leven hebben geleid, de taak, die voor hen ligt, onderzoeken en dan beslissen dat het teveel gevraagd is om het onrecht dat zij hebben verricht goed te maken. En dus adviseren wij u, Samuel en ik, dat het de ultieme Vergiffenis zou zijn, te bidden voor degenen die u verkeerd hebben behandeld en verkeerd hebben gehandeld tegenover vele anderen, opdat zij het hart en de energie zouden hebben om hun grote schulden terug te betalen en later de Grote Meester Schepper van alles zouden dienen. Vergeef hen, omdat ze niet weten wat ze gedaan hebben.

© The 11:11 Progress Group.

Einde

Voor de verklaringen van de woorden in het blauw gelieve u te richten tot het Urantia Boek op

http://www.urantia.org/nl/het-urantia-boek